زنان زایمان جراحی زیبایی زنان

بارداری و زایمان-جراحی های زیبایی زنان-لابیاپلاستی-تنگ کردن واژن-ترمیم واژن

زنان زایمان جراحی زیبایی زنان

بارداری و زایمان-جراحی های زیبایی زنان-لابیاپلاستی-تنگ کردن واژن-ترمیم واژن

تنگ کردن واژن با لیزر


لیزر نیز یکی از روش های بی خطری است که کاربردهای فراوانی دارد و در زمینه تنگ کردن واژن نیز از آن استفاده می شود. این روش به صورت سرپایی و بدون هیچ بیهوشی قابل انجام پذیری است. تنگ کردن واژن با لیزر چند مزیت مهم دارد که عبارتند از:

  • بدون درد و خونریزی
  • افزایش کلاژن سازی پوست
  • رفع افتادگی رحم
  • رفع علائم بی اختیاری ادرار
  • بروز نتیجه نهایی بلافاصله پس از عمل
  • ماندگاری نتیجه تا طولانی مدت
  • بدون نیاز به دوره نقاهت
  • رفع سوزش و خارش واژن
  • هزینه مقرون به صرفه در مقایسه با روش جراحی

علائم کم خونی ناشی از فقر آهن

 

 


 

بعضی از علائم کم خونی آهن عبارتند از :

 

1رنگ پریدگی زبان و مخاط داخل لب و پلک چشم

 

2خستگی زود رس

 

3بی تفاوتی

 

4سرگیجه و سردرد

 

5خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست ها و پاها

 

6حالت تهوع

 

7در کم خونی های شدید گود شدن روی ناخ

 

درمان کم خونی ناشی از فقر آهن

 

برای درمان کم خونی چند روش وجود دارد که بهترین و کم خطرترین آنها استفاده می شود ؛ بهترین و کم خطرترین راه استفاده از مکمل های خوراکی است . درمان با نمک های ساده آهن ، چون سولفات فرو خوراکی ، کاملاً موثر بوده و به شکل قرص ، کپسول یا مایع است که مصرف آن ها باید تا چند ماه ادامه یابد .

 

چنانچه این قرص ها با معده خالی مصرف شوند ، جذب آنها بهتر و بیشتر صورت می گیرد ولی در این حالت سبب تحریک معده و بروز مشکلات گوارشی خواهند شد .

 

عوارض گوارشی ، ناشی از مصرف آهن نظیر تهوع ، دل پیچه ، سوزش قلب ، اسهال یا یبوست را می توان به حداقل رساند ؛ به شرطی که آهن را به میزان کم مصرف کرده و به تدریج به میزان آن افزود تا به حد مورد نیاز بدن برسد. بهتر است قرص آهن ، آخر شب قبل از خواب استفاده شود تا عوارض ناشی از آن کاهش یابد.

 

ویتامین Cجذب آهن را افزایش می دهد . به همین دلیل معمولاً مصرف ویتامینC به همراه آهن پیشنهاد می گردد . البته علاوه بر درمان دارویی باید به میزان آهن قابل جذب در غذا نیز توجه کرد.

منابع غذایی آهن دار

 

منابع غذایی آهن دارعبارتند از جگر، قلوه ، گوشت قرمز، ماهی، زرده تخم مرغ ، سبزی های دارای برگ سبز تیره مانند جعفری ، اسفناج و حبوبات ؛ مثل عدس و لوبیا، هم چنین میوه های خشک ( برگه ها) به خصوص برگه زرد آلو و دانه های روغنی.