زنان زایمان جراحی زیبایی زنان

بارداری و زایمان-جراحی های زیبایی زنان-لابیاپلاستی-تنگ کردن واژن-ترمیم واژن

زنان زایمان جراحی زیبایی زنان

بارداری و زایمان-جراحی های زیبایی زنان-لابیاپلاستی-تنگ کردن واژن-ترمیم واژن

چطور می‌توانم ریسک ابتلا به تبخال تناسلی را کاهش دهم ؟


تنها راه اجتناب از ابتلا به این بیماری نداشتن رابطهٔ جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی است. اگر فعال جنسی هستید، می‌توانید اقدامات زیر را برای کاهش احتمال ابتلا به این بیماری انجام دهید:

● در رابطهٔ بلندمدت متقابل با یک فردی باشید که مبتلا به تبخال تناسلی نیست (مثلاً، شریکی که آزمایش داده است و نتیجهٔ تست وی منفی است)؛

● استفاده صحیح از کاندوم لاتکس در هر بار برقراری رابطه جنسی. آگاه باشید که زخم همهٔ تبخال‌ها در ناحیه پوشیده شده با کاندوم لاتکس ایجاد نمی‌شود. ویروس تبخال می‌تواند از قسمت‌هایی از پوست انتقال یابد که هیچ زخم تبخال قابل‌رؤیتی در آنجا نیست. به همین دلیل، کاندوم‌ها نمی‌توانند به‌طور کامل مانع از ابتلای شما به بیماری شوند.

چنانچه با فردی که دارای این مشکل است رابطه برقرار می‌کنید، می‌توانید در شرایط زیر، خطر ابتلا به تبخال تناسلی را کاهش دهید:

● شریک شما روزانه داروی ضد تبخال استفاده کند. این چیزی است که شریک شما باید با پزشک خود در میان بگذارد.

● زمانی که علائم تبخال در شریک شما شیوع پیدا می کند، از برقراری رابطهٔ جنسی واژینال، مقعدی یا دهانی با وی خودداری کنید.

از کجا بفهمم تبخال تناسلی دارم یا خیر ؟

اکثر افراد مبتلا به تبخال تناسلی هیچ علائمی ندارند و یا علائم بسیار خفیفی دارند. شما ممکن است متوجه علائم خفیف نشوید یا آن‌ها را با سایر عارضه‌های پوستی، نظیر جوش یا موی زیرپوستی، اشتباه بگیرید. به همین دلیل، بیشتر افراد مبتلا به تبخال از آن بی‌اطلاع هستند. زخم‌های تبخال معمولاً به‌صورت یک یا چند تاول در اطراف یا روی اندام تناسلی، مقعد یا دهان ظاهر می‌شوند.

تاول‌ها می‌ترکند و زخمی به جای می‌گذارند که درمان آن یک یا چند هفته طول می‌کشد. این علائم گاهی اوقات «شیوع بیماری» نامیده می‌شود. اولین باری که این بیماری در فرد شیوع پیدا می‌کند، ممکن است علائمی نظیر علائم سرماخوردگی مانند تب، بدن‌درد یا تورم غدد داشته باشد.

افرادی که برای اولین بار تبخال را تجربه می‌کنند ممکن است مکرراً به این بیماری دچار شوند، به‌ویژه اگر بیماری آن‌ها ناشی از HSV-2 باشد. شیوع‌های ثانویه در مقایسه با شیوع اولیه معمولاً کوتاه‌تر و شدت آن‌ها کمتر است. اگرچه عفونت برای تمام عمر در بدن شما باقی می‌ماند اما تعداد دفعات شیوع بیماری ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد.

چنانچه یکی از این علائم را دارید یا شریک شما مبتلا به STD یا علائم STD است باید توسط پزشک معاینه شوید. علائم STD عبارت‌اند از زخم‌های غیرطبیعی، ترشحات بودار تناسلی، سوزش هنگام ادرار یا (برای خانم‌ها) خونریزی مابین پریودها.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد